Wat is The Crowd?

The Crowd is een open professionele leergemeenschap, een netwerk en een platform voor onderwijsprofessionals die de regie voor een levenlang leren zoveel mogelijk in eigen hand willen houden en samen willen werken aan inspirerend onderwijs voor de toekomst.
The Crowd is een kans voor zelfbewuste onderwijsprofessionals die;

1. Willen excelleren (meesterschap, leren van en met elkaar). Leerlingen laten leren is de grote uitdaging van iedere leraar. Dat vraagt niet alleen om gedegen vakkennis maar ook om meesterschap in klassenmanagement, didactiek en pedagogisch handelen. Dat vraagt vooral om een lerende houding bij de leraar.

2. Vrij willen zijn om eigen keuzes te maken (autonomie, regie over eigen professionalisering). Jij gaat niet zitten wachten tot jouw sectiegenoten in beweging komen of tot de school iets organiseert. Je wilt snel en naar eigen inzicht antwoorden vinden op je leervragen. Je zoekt contact met vakgenoten die...;

3. Een bijdrage willen leveren aan het onderwijs van de toekomst (zingeving, onderwijs 3.0). En wie weet, zet je samen iets in beweging wat veel scholen en de politiek niet voor elkaar krijgen: vernieuwend onderwijs voor de toekomst.

Sluit je aan bij The Crowd! Bij The Crowd ben je in goed gezelschap.